Hepy besday Kakak Lisa yang ke 6


Lama dah gambo berperuk dlm note ... malas melanda... byk entry yg pending... so yg terbaru inilah... harijadi NUR ELISA MAISARA BT ZAMRI yang ke 6 pada 6 Januari 2013.  Sambutan yang ala kadar .... x buat majlis besar pun.. sekadar jemput adik beradik aku untuk makan kecil2an jer kat umah mak dgn sebijik kek SR yang menjadi benda wajib setiap kali nak celebrate besday anak. Keterujaan mak pak lisa ditambah dgn membuat sedikit goodies tok anak2 buah... saje suka2...


aku dan cik somi berpakat dgn adik beradik yg lain tok buat surprise kat lisa... dia mcm dapat hidu tp disebabkan kami xmau dia tau yang kami buat besday party (walaupun kocik yoo..) .. sampai kesudah tanda tanya lisa sepanjang hari tgk mama dan ayahnya pelik jer terjawab bila yani sampai umah mak aku bagi hadiah kat lisa... bkn main seronok lisa masa tue...

sian lisa kena kelentong sepanjang hari sabtu hari tue.... sibuk dok tanya kek sape dlm peti ais tue mama... nape kalu besday lisa... .lisa x dpt hadiah mcm adik2? mcm2 soalan dok tanya kat aku hari tue....aaissh.. pening gak kepala nak pikir jawapan... so inilah gambar yg sempat disnap pada hari kejadian.....



 achu pun tumpang sekaki potong kek... 




 ini je yang aku dan cik somi prepare... lain 2 lauk dlm tudung saji tue mak aku yg masak... lupa plak nak snap... kalu ikutkan lauk byk lagi tu..





inilah budak2 yg teruja tgk kek beso ... tgg masa nak ngap jer... 


SELAMAT HARI LAHIR BUAT LISA..  SEMOGA LISA MEMBESAR DENGAN SIHAT DAN CERDIK PANDAI..... JADI KAKAK YANG BERTANGGUNGJAWAB, PENYAYANG DAN ANAK YANG SOLEHAH DUNIA AKHIRAT... AMIN....

MAMA DAN AYAH SAYANG KAKAK KETAT2..... LUV U SAYANG!!!



Comments

Popular posts from this blog

Kembali Bersiaran

Selamat tahun baru 2013