Hepi Besday Abah dan Didie !!

Dah lama simpan gambo2 masa besday abah hari tue.... nak citer asyik sibuk dgn keja... so hari nei ada kelapangan tok berkongsi citer dgn korang..... sambutan hari jadi Abah adalah satu perkara penting dalam diari anak2nya... rutin kitaorg setiap tahun.... sambutan  2 in 1 sbb kebetulan plak besday dd jatuh pada 30 jun (yg ke- 24).. so double celebrationlah kiranya....kitaorg adik beradik dok pakat2 dkt seminggu cari idea... apa event yg best nak buat tok celebrate besday abah.... tapi tulah.. kdg kita merancang.. tuhan tentukan...kitaorg leh kumpulkan semua adik beradik adalah pada hari ahad petang........ bkn senang nak kumpulkan semua orangkan?? 1 Julai 2012.... hari jadi abah yg ke 60 thn... nak celebrate grand sgt tue takdelah... sambut biasa2 je... yg paling penting ingatan yg ikhlas kan....  agak kelam kabut gak sbb mak xde... ikut rombongan pengantin ke nilai.... so persiapan ala kadar jer... yg penting kek mesti ada.. hihihih...



air tgn aku  (ikan goreng, tumis kobis + msk lemak cili api ikan kering + nenas) + kak ema (mee goreng sodap!!)



 mknn tambahan... haruslah KFC... panas2 lagi... 




dan yg paling dinanti2kan ... kek butterscot dari SR..... 




 Sesi potong kek dgn cucu2... kek biru tue dd punya... kek dia dah siap potong sbb bdk2 kecik x sabo nak belah kek....hihii




ni ha kek didi dah jadi mangsa budak2 yg x sabo nak jamah kek.... posing 1Malaysia....




tahun nie abah bertuah sket sbb dpt hadiah best dari Yani dan Hud... Al-Quran Digital... ni menantu tgh ajar abah cara2 nak gunakan Al-Quran Digital nieh...


sambutan ala kadar je besday Abah tahun nie... janji ingatan tulus ikhlas dari anak2 buatkan abah rasa terharu anak2 ingat kat abah.....hihihih..... tiap2 tahun mana leh lupa kan...double celebration .... Abah + Didie....  kitaorg adik beradik seronok dpt berkumpul semua... meriah rumah mak dgn cucu2.... anak2... si kembo sampai xleh tidur sbb riuh rendah dgn budak2 nie sakan bermain... menjerit2 keseronokan... jarang dpt jumpa sepupunya... skali jumpa lepaskan dendam ...

masing2 dok sibuk nak potong kek....




kalu dah berkumpul ramai2 nie... byklah karenah2 budak2 nie... yelah... dah lama x jumpa... makpak masing2 dok sibuk dgn agenda masing2... so anak2 pun ada agenda tersendiri... meh layan gambo2 nieh.....



gelagat budak2 time mak pak dok bergosip.....


kalu dah jumpa tue... mcm2 lah gelagat budak2 nie...... suka mkn berebut... nak meriahkan pinggan...satu pinggan kongsi 4 org.... baru berselera...


ok tue je nak kongsi... byk gambo nak upload tp ada problem... ko ini je berita tok kali nie... kalu ada sambungan kita kongsi next entry... ok..babai



















 

Popular posts from this blog

Kembali Bersiaran

Selamat tahun baru 2013

Hepy besday Kakak Lisa yang ke 6