Inilah anak bujang saya....

Salam semua... dah lama x bersiaran... xde mood nak berblog memandangkan cik abg saya berkursus pjg.. sibuk dgn rutin harian, htr anak skolah - htr rumah pengasuh - kerja - balik umah settle kan apa yg patut..... tido.. then bgn pagi kembali kepada rutin yg sama gak...hihihih.. tp bila cik abg syg xde nie rasa cam patah kaki sebelah gak sbb pembantu xde... semua kena buat sendiri... sib baik mak dgn dd (adik sy) ada... leh kurangkan beban sket ... yelah... tghari dah nak kena amik kakak dari skolah which is rutin cik abg sy... so kena mintak tlg adik amikkan anak disekolah... i kan keja jauh... (jauhlah sgt!!!).... heheheh...

eh dah lari dari topik plak...actually nak kongsi dgn kenkawan sumer gambo bujang saya yg soram tue... hehehehe.... dak NAUFAL HAZIQ... skg dah pandai mengajuk apa yg kita ckp... dah pandai melawan dah ckp mama dia... yg paling best... hero sgala herolah .... haish... kdg2 tue geram jer tgk karenah dia... tp dlm masa yg sama rasa geli hati dgn gelagat dia yg ala2 manja nak kena penampo tue..hiehihih..ganas mama ko nie dik.... suka tgk riak muka dia bila kena sakat... bkn main geletis je dia ketawa ... haishhh... bujang mama sorg nie.... rasa rindu lak kat dia skg nie......

so layan gambar budak botak nie masa kami satu family berkebun kat klang hari tue... dia buat dunia dia sendiri... ronda satu kebun sambil jadi mando... dok mundar mandir menikmati keindahan alam sendiri... hahahah... layan ek!!!!

ok.. pokok nie ada potensi nak kasi biak lagi..... 



 kita cek pokok lain plak....





bagus!!! ... cik iman bekerja kuat nampaknya....





tanda tapak lak... agak2 bleh buat padang bola  x??




yg ini pun ok gak nie!!!!







penat lak... baik semula ke tapak .....





ok.... inilah hasilnya....




seronok tgk haziq bebas meneroka alam semula jadi.... puas hati biarkan dia main sorg2 kat kebun... tp diawasi oleh makcik/pakcik yg lain... takot terlepas kat tmpt semak samun.... memang comot ini budak...tp tgk dia puas lah main.... kalu kat bdr nie x jumpa kayu kayan nie... semak samun pun xde.... hihihihi... sekian mama melaporkan.... bubai!!!




Popular posts from this blog

Kembali Bersiaran

Selamat tahun baru 2013

Hepy besday Kakak Lisa yang ke 6