Anak2 ku...

Termenung sejenak bila tgk gambo anak2 masa kecik... terasa cepat beno masa berlalu... aishhh.... kejap je kakak dah skolah...thn depan dah 6 thn...syira pun dah petah berckp mengalahkan mak nenek... haziq pun skg dah pandai .... serba serbi cerdik... makna kata..... terasa semakin tua diri ini...hihihihi.... tup..tup..tau2 anak nak kawin da...cmner tu....ohhh tidakkkkkk....



so persoalan diatas xde kaitan dgn apa yg aku nak kongsikan hari nie...hihihi... jom layan gambo anak2 aku masa kecik2 dulu... ada persamaan x... 


 NUR ELISA MAISARA

 ini lisa masa umurnya sebulan




 6 bln



setahun lebih...



NUR INSYIRAH MAISARA



 syira ms dlm pantang.. kena jemur sbb kuning.. x silap dlm 3 minggu





 umo masa sbln 






ni ms 6 bln gak... 





NAUFAL HAZIQ 


fresh from the oven .....(haziq kuar jam 5.00 ptg 27.9.2010)
kiranya umo dia baru 3 jam lah masa nie




 haziq 4 bln









haziq 6 bln.... 



lisa dan syira masa kecik membeso bagai johan...tp haziq start umo 6 bln dia x berapa nak beso smpi skg... maybe sebb dia ada history demam panas yg agak tragik... so tumbesaran normal ..cuma berat bdn x berapa nak naik sgt... tp alhamdulillah ketiga2 permata hatiku ini sihat wal afiat buat masa nie... harap2 xdelah masalah smpi ke beso nanti.... doa mama agar anak2 mama sihat, cergas dan cerdik pandai......insyallah buleh buat mama bangga bila besar nanti.... semoga menjadi anak yg soleh dan solehah.. dunia dan akhirat...


amin....


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kembali Bersiaran

Selamat tahun baru 2013

Hepy besday Kakak Lisa yang ke 6