Hepi Besday Aziq!!!

27 September 2012 genap umur NAUFAL HAZIQ BIN ZAMRI  2 tahun.... kejap jer masa berlalu... bujang mama pun dah makin beso dah... rasa cm kecik je lagi baby mama nie... hmmm... haziq skg dah semakin cerdik... byk keletahnya... cepat tangkap, bijak, lasak dan manja jugak.... 

tahun ni haziq beruntung sbb atok sponsor kek sampai 2 biji... sian aziq.. sebenarnya ada kejadian disebalik kek 2 biji tue... abah aku mula2 nak buat surprise kat cucu dia... senyap2 je dia hantar kek kat rumah petang sabtu tue.. kebetulan kami anak beranak gi jejalan ... balik pun dah malam... surprise gak ler sbb bukak2 pintu umah jer nampak kotak kek atas meja... mamanya lebih excited dari anak... tgk2 atas kotak ada kesan gigitan cik T..... bengang giler...dia lak yg merasmikan dulu...

 inilah first kek yg abah aku beli ... nampak ta ada palitan kecik kat tepi kek tue...tu kesan cik t dah gigit...

sebagai langkah berjaga2... kami terpaksa let go je kek nie ke tong sampah... takot kang datang penyakit plak mkn kek nie... huhuhu...sedih sgt...:(









ini lak kek sponsor by ayah... kek coklat ice cream...sgt sedap... ntah apa tah nama specific dia...aku bantai jer... mkn smpi nak muntah...sbb terlampau sedap...




 inilah second kek yg abah aku belikan tok haziq...
sedap gak... kek coklat .. haziq suka sgt mkn kek nie...






 inilah antara koleksi hadiah haziq hari tue... 




 menu untuk petang tu adalah mee kari ..... air tangan i tau!!!







inilah besday boy nya..... geram je tgk kek tue kan... hihihihi









sesi tiup lilin plak... byk kek nak tiup nie....



haziq adalah sgt teruja hari tue... walaupun sambutan x semeriah mana...tp haziq sgt happy..cuma syira jer agak cemburu sbb org x celebrate dia...hhihihii... bkn besday dia pun assume besday sendiri gak...



tgk syira kesedihan.... dia ingat org x syg dia... pastu xde kek besday utk dia...
kejelesan melanda .....

besday party ni buat kecil2an jer ... x panggil kengkawan pun cuma adik beradik aku je... mcm biasa.. kalu kumpul adik beradik ni cm ecxited sket... bkn pe pun .. saje suka2.... bila lagi nak berkumpul kan... ni pun buat last minit ada gak yg x dpt nak join..


"Doa mama tok haziq semoga haziq panjang umur.. murah rezeki, jadi anak yg soleh, cerdik pandai dan boleh jaga mama dan ayah satu hari nanti... semoga haziq membesar dgn sihat dan kuat"...






Comments

Popular posts from this blog

Kembali Bersiaran

Selamat tahun baru 2013

Hepy besday Kakak Lisa yang ke 6