Dak syirah dan aziq




salam semua.. blog dah bersawang.. kemalasan melanda lepas balik bercuti..lg pun nak update blog gambo byk dlm hp... malas nak transfer.. hihih... kerana hari nie kerajinan lebih .. aku nak update sket blog yg dah bersawang nie.. xde apa yg best pong.. cuma citer pasal dak kenit dua org nie... sgt lasak dan nakal skg nie.. akal pun pjg jer.. ada je benda baru nak teroka.. mamanya pun kdg kurang kesabaran..hihhi... sabo jelah.. tp kalu xde diaorg pun rasa sunyi plak... hahahah.. layan gambo budak dua org nie buat keja masa mkn kat kedai makan baru2 nie... aku dah x kosa nak kejar diaorg soh mkn.... alih2 soh diaorg layan ikan kat dlm aquarium beso nie.... sib baik nak dok elok2 kat citu....


time nie aku soh senyum... ni lah gaya senyum diaorg berdua... memang kelako...

aziq masa nei dah tertarik kat ikan belakang dia tue... beso betul ikan keli tue...

masa nie memasing dah panas punggung xmo dok diam... nak tgk ikan lak

aziq lak take turn nak posing sorg.... ikan kat blkg tue cm tau2 je nak posing sama..

masa nie dah boring x tau nak wat pe dah... dok tgk kakak syira tgh memerot lak... sama2 dok cangkung amik ilham...hahahahah... 

gitulah anak2 aku yg semakin membeso.. semakin byk akalnya.... semakin mama dan ayah sayang ketat2 korang... kakak ada time nie...cuma tgh sibuk menikmati makanan... so duaorg nie memang dah xleh dok diam lama2.. kejap je sopan... pas makan sket2.. terus wat hal sendiri... gitu... bleh...!!! paper pun mama tetap sayang anak2 mama...

Popular posts from this blog

Kembali Bersiaran

Selamat tahun baru 2013

Hepy besday Kakak Lisa yang ke 6