I-City....

citer nie dah lama ... tp nak update gak kat blog... masa nie cik abg yg ajak gi I-City nie.. aku ikutkan malas nak jejalan jauh2.. yelah .. icity nie kat Shah Alam... tp ikutkan kehendak abg tok melayan anak2 yg kebosanan di hujung minggu ... kitaorg bawak bdk2 gi icity.. layan kelipan lampu2 cntik kat sana... masa mula2 icity bukak dulu adalah pegi skali... time tu byk keja2 penambahbaikan tgh buat.. skg nie lagi cantik icity nie...


 kakak cm senyum paksa je... tsk


comey kakak syira nieh...!!!

bergaya dgn menan masing2... sukalah tue...


x lupa gak penaja beso tok jalan2 di I-City nie.. di abang sayang...hihihi.... 

actually penat gak jejln kat dlm I-City nie .. sbb byk tempat yg kita leh jelajah... skg nie dah ada mini eye on malaysia gitu... tempat mainan kanak2... snow wall.... kat dataran icity tue dah mcm kat genting dah..byk benda2 baru yg leh cuba kat situ... best gak lah... tempat besar... letih gak lah berjalan nak tgk semua benda... berterabur gak org indon jual mainan berlampu2 cm icity tue.... pandai diaorg cari duit kan... 

mcm2 ada kat icity nie.. kedai makan pun dah pelbagai... rasanya masa cuti skolah nie mesti ramai org dtg ke I-City nie... paper pun enjoy sgt bwk budak2 nie berjalan2... balik dari sini semua terbongkang kepenatan dlm keta..... aman jer balik kl... memasing dah tido... termasuk mamanya... alih2 dah smpi dpn umah jer... boleh...sian cik abg drive sorg2 xde teman...hihihi..... 

Popular posts from this blog

Kembali Bersiaran

Selamat tahun baru 2013

Hepy besday Kakak Lisa yang ke 6