Kerja sape nieh??

Nak kongsi dengan kenkwn pasal makhluk tuhan ne... geram betul rasanya dgn mcm2 karenah yg dibuat...abis tupperware, beg skolah, brg2 lain dikerjakan dia... asal salah letak jer memang confirm esok tgk2 dah xleh pakai...ini adalah salah satu kejadian yang tidak diingini telah dilakukan... hmmm geram tgk remote nie dah jadi mangsa dia.... haishhh... 

Remote nie sebenarnya pd mlm kejadian aku tertumpahkan kuah lontong atas remote nie.... then cepat2 aku lap kasi bersih....bila bangun je pagi nak siap2 g kerja...tgk2 dah dikerjakan ...pandai plak dia dok tarah kat button yg terkena kuah tue je... yg x kena kuah tue xde lak dia tarah.... educated betul dia kan....







org tua kata .. kalu kita marahkan dia... walau dlm hati pun... dia tau .. Cmne tue ek!!!

cuba teka apakah ia???

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kembali Bersiaran

Selamat tahun baru 2013

Hepy besday Kakak Lisa yang ke 6