Majlis Berbuka Posa....

Entry nie dah lama nak buat...tp disebabkan ada masalah nak download gambo dari note ke komputer... hajat tok entry nie terbantut kejap.... anyway tq to non sbb tolong downloadkan gambo ke komputer hari tue.... 

sorilah agak basi sket citer nei... kami as SUP nie dpt jemputan untuk majlis berbuka posa tok one company nie...event adalah di Nikko Hotel, Jln Ampang, KL... so perjalanan ke sana haruslah dgn LRT sbb jalan pas balik kerja confirm jem giler... so tumpanglah ida... then diikuti dgn kak midah dan anak... hihihih... 

jom layan gambo kami yg menggedik kejap...heheheheheh...


 non dan kak midah




kak midah, aku dan cc azizah..




ceria sbb dah kenyang mkn ... masing2 perut dah ponuh....hehehehe




 posing ramai2 sblm balik...




 org2 kuat BIG BOS...






 kami bergambo sblm naik LRT... heheheh.. ... skema je masing2




 big bos and family...


makanan kat hotel nikko nie sedap2 belaka.... masakan x sedap sbb org sponsor kan..... mcm2 pilihan smpi x larat nak mkn lah... habis je event makan2 kami pun balik.... heheheeh... sian kat anak2 ditinggalkan lama2 kat umah dgn ayahnya.... gambar2 mknn x snap pun sbb malas.... .. ok.. tu je ..babai





Comments

  1. awat naik lrt kt bawah, kena lah mula2..baru tersusun dengan moleknya danjayanyer... wakakakaka

    ReplyDelete
  2. hahaha... malas dah upload tgk gambo tunggang langgang... bior le... janji ado... ko ado??? hahahahahah

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Kembali Bersiaran

Selamat tahun baru 2013

Hepy besday Kakak Lisa yang ke 6