Langkawi 1- Underwater World Langkawi

dah dekat dua minggu balik dari percutian di langkawi... rasa cm baru jek smlm balik dari sana... Tahun ni langkawi menjadi tempat percutian buat kami sekeluarga.... actually ini adalah surprise dari cik abg syg utk aku dan anak2...heheheh... surprise sgt sbb buat keputusan last minit yg mana semuanya dibuat dlm masa yg singkat.... ini juga kali pertama percutian aku sekeluarga dengan bas + feri +keta sewa .... sgt penat tapi sungguh seronok dan teruja gitu.... kali nie aku bawak iman dgn eja skali... saje bwk bdk dua org nie.. kan cuti skolah...... so layan gambar2 nie... zaaaaaaaaaasssssss



muka excited nk naik feri.... sib baik x ngamuk bgn subuh2 hari...hihihi



budak botak nie x reti dok diam.. ingatkan bgn subuh2 bateri slow... tp tidak... bkn main seronok lagi dia berlari..jenuh aku mengejar... 



boring dok dlm feri lama2... dah terasa cm nak terjun ke laut dah...


kejung kejap... 


lepas srpn pg yg x berapa nak pagi tue ( dah dekat tghari dah time tue..) tempat pertama yg kami pergi ialah Under Water World Langkawi... sungguh jakun... tgk ikan besar2... pastu terasa mcm berada dlm laut lah gak ..... best sgt... budak2 apa lagi... terjerit2 tgk ikan2 berenang atas kepala... peguin pun ada tau!!!!...
 gambar bergoyang lak.. haziq suka sgt tgk ikan berenang2 dpn mata... 


tgk mata ikan2 tue... bersinar2... hahahah


haishh... gambo goyang gak... suka tgk peguin kat blkg tue.. cute sgt!!


 tgk peguin nie... ms aku amik gambo nie.. dia dah siap sedia dok tgk camera... pandai lai tue posing... 


bkn main seronok depa neh...


muka masing2 jakun tgk ikan atas kepala... (bapak bdk - x heran pun)


lagi muka jakun... (tgk baju lebih kurang sama jew..muka pun lebih kurang...)


tgk tue.. ikan beso2...


muka bajet comey... belut pon posing sama...


time nie haziq dah meragam dah... xmo didukung.. nk jln sendiri.... tp mama ko tetap posing gak!!!



jakun kot x penah tgk kuda laut hidup... comey sgt...



kuda laut gak nie.....



tenang je tgk ikan2 nie berenang.....

 obor2...

aku tak tau apa nama benda nei... tp yg pasti aku suka tgk sbb cantik...


kami dok round satu aquaria tue adalah dekat 2 jam ... penat gak berjalan dlm tue... tp memang puas hati sbb byk hidupan laut dpt tgk.. dlm masa yg sama anak2 enjoy sgt ....  makpak dia pun hepi....








Popular posts from this blog

Kembali Bersiaran

Selamat tahun baru 2013

Hepy besday Kakak Lisa yang ke 6